NABOLAGSFEST I ILAPARKEN

Miljøpartiet De Grønne inviterer til stor nabolagsfest i Ilaparken!

Med fokus på mat og mennesker

15. august 2015

Sammen med dere ønsker vi å sette fokus på gode fellesskap og på mulighetene som finnes mellom mennesker i et nabolag. Vi ønsker derfor at dere skal hjelpe oss å stelle i stand et stort langbord i Ilaparken lørdag 29. august. Senere på dagen blir det livemusikk på Ila Brannstasjon!

Fordi vi er et parti som også har stort fokus på å ta vare på ressurser vil alle rettene på langbordet tilberedes av mat som butikker donerer til oss i stedet for å kaste den. Ingenting vi tar imot er utgått på dato!

Vi tror dette blir kjempegøy, men vi ønsker din hjelp for å få det til! Bor du i Ilaområdet? Er du glad i å lage mat eller vil hjelpe til med å bære og rigge telt og bord. Er du kreativ eller liker å synge og vil opptre på festen, har du ideer til gode barneleker?

Sammen med Miljøagentene på Ila og Ila Brannstasjon og forhåpentligvis mange gode naboer, steller vi i stand en kjempedag!

Det blir et lite orienteringsmøte, der vi kan hilse på hverandre og komme med gode ideer til festen. Vi håper at så mange som mulig har anledning til å møte på Ila Brannstasjon, torsdag 20.aug, kl. 1700.

Ta veldig gjerne kontakt med oss på forhånd så vi vet hvor mange gode naboer det er som vil hjelpe til.
Spre budskapet til alle naboer!

Kontaktperson:
Mari Bremnes Ese
ese.mari@gmail.com
tlf: 47612364