Artister på konserten «Grønt taktskifte»

På lørdag braker «Grønt taktskifte» løs på Byscenen i Trondheim. I den forbindelse vil det bli opptredener fra mange talentfulle, lokale artister. Dagen blir delt i to, slik at folk i alle aldre kan delta på dette flotte arrangementet. Hvem som opptrer og info om de forskjellige artistene kan du finne under. Trykk her for å komme til siden med info om selve konserten.

Familieprogram:

Ila Showtime
Er en dansegruppe for barn, i alderen 7-12 år. Dansegruppen ble startet som et valg på SFO i 2010 for danseglade barn.

Myrtoula Røe
Myrtoula Røe spiller piano, synger, komponerer både låter og tekster selv. Hun er nå inne i sitt første år ved musikklina på Heimdal vgs.

ISAK Danser-kompaniet
”ISAK danser!” er et danseprosjekt på kultursenteret ISAK, hvor det arrangeres kurs og workshops med profesjonelle dansepedagoger i ulike stilarter, hvor fellesskapet står sentralt. Hvis du brenner litt ekstra for dans, kan du også bli med i ISAK Danser-kompaniet. ISAK Danser-kompaniet opptrer på store arrangement rundt om i Trondheim.

Thale Henriette Kummeneje
Thale Henriette er 15 år gammel og kom i 2013 til finalen i MGP-jr med låten “Ikke Snu”. 

Teaterkompaniet På Jordet
Teaterkompaniet På Jordet består av Lisa Birkenes Thun og Martin Mulholland. På Jordet er et uavhengig kompani som lager musikk og teater for barn!

Armani Crew
(mangler info)

I tillegg blir det gratis ansiktsmaling med Fabiola Vlasack.

Kveldsprogram:

FOG (Frukt og Grønt)
FOG er regjerende mestere i Trøndersk mesterskap i pop og rock og ble i år nominert som årets mest lovende artist av Adressa under årets UT-Awards. De spiller innenfor en sjanger som kalles Neo-Post-Punk. De kommer til å bidra med høy intensitet og et hemningsløst show.

Sivert Ericson
Spiller indiepop med Steinkjerdialekt. Spilte på Trondheim Calling i 2014, gitt ut en EP; “Ølglass med vinga på” (som fikk 2 sanger anbefalt på Urørt) og er til høsten aktuell med sin nye EP; “Klar”. Spiller vanligvis med band, men kjører solo den 5.september.

Catching Cooper
Trondheimsbaserte Catching Coope e et ungdommelig og energisk pop/rock band som henter inspirasjon fra 90-tallets pastellfargede tenåringsdrømmer og rufsete rockerebeller. De har punk-aktig energi – samtidig som de er sykt poppa. Dette er bandet du trenger for en livlig, opplæftende og fargerik kveld på byen.

ROHEY
De fire bandmedlemmene i ROHEY møttes på jazzlinja i Trondheim, hvor de oppdaget at de alle hadde en forkjærlighet for posete grooves, slicke akkorder og vokal med ekte soul! Musikken er en blanding av jazz, soul og r&b med originale låter, vrangvridninger av jazz-standarer og pop-låter. Med den emininte sangeren Rohey Taalah i spissen er bandet klare for å dra folket inn i sin unike soul-boble. Bandet har i 2014 vært å se på blant annet Dokkhuset i Trondheim, Døla Jazzfestival og Oslo Jazzfestival, hvor de har slått an som publikumsfavoritter.

Candiss
Candiss er det rosa studentkoret på Studentersamfundet i Trondheim. Vi teller 20 jenter som i over 30 år har sunget og sjarmert våre publikummere i denne flotte by i senk.

Elias Eine
Elias Eine er en nordnorsk visesanger som bruker snedige akkorder og nøye gjennomtenktfingerspill for å skille seg ut i mengden med singer/songwriters. Med tidvis nostalgiske tekster, som tar for seg melankolske og tragikomiske temaer, bruker han den nordnorske dialekten for det den er verdt. Dette gir musikken og livefremførelsene ett veldig personlig og ektefølt preg, ispedd mye sjarm og keitete humor.

Arne Åsmund
Arne Åsmund spiller utrolig trivelige viser, med en tendens til utrivelig tematikk i tekstene.

Conor Patrick
Conor Patrick er en halvt norsk, halvt irsk artist, låtskriver, tekstforfatter og musikkprodusent. Siden han grunnla Trondheim Studio i 2003 har han vært en av de sentrale skikkelsene i Trondheims musikkmiljø på 2000-tallet, og oppnådd nasjonal og internasjonal suksess med prosjekter som Jay og Bandidos, Josephine, Christoffer Øien, Amish 82 og med Connor Patrick & The Shooting Tsar Orchestra. (fra Wikipedia).

2/3 Harakiri Band
Finner lite håndfast om disse, men vi vil tro at alle som har frekventert Antikvariatet mer enn  tre ganger, har fått en smakebit.

DJ Ranja
Ranja snurrer plater rundt omkring i Trondheim, og har gjort det i snart fjorten år, på flere av byens utesteder. Har et stort utvalg musikk, og tilpasser gjerne repertoaret etter dine ønske. En del av musikken har opphav i ikke-vestlige land, men jeg har også mye rock.